دوره «مهارتهای پژوهشی ارائه مقاله به نشریات بینالمللی» با همکاری مشترک مدیریت روابط ملی و بینالملل حوزه علمیه خراسان و مرکز آموزشهای بینالملل حوزه علمیه قم، با حضور طلاب زباندان خراسان در قم برگزار شد.
رهبر معظم انقلاب : تفسیر تسنیم کاری بزرگ و از افتخارات شیعه و حوزه است
یانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران برگزاری همایش بینالمللی تفسیر تسنیم که در تاریخ ۴ اسفند ۱۴۰۳ برگزار شده بود، صبح امروز در محل برگزاری این همایش در قم منتشر شد.
رهبر انقلاب در این دیدار، با تجلیل از شخصیت ممتاز آیتالله جوادی آملی مفسّر بزرگ قرآن کریم و صاحب تفسیر تسنیم، حوزه علمیه را وامدار مجاهدت این عالم فرزانه در ممارست بیش از ۴۰ ساله برای تحقیق و تدریس و تألیف تفسیر تسنیم دانستند و افزودند: البته فعالیتهای آیتالله جوادی آملی در زمینه علوم عقلی و نقلی و کارهای فقهی، فلسفی و عرفانی ایشان همگی مهم و درخور تقدیر است اما هیچکدام قابل مقایسه با کار تفسیر قرآن ایشان نیست.
حضرت آیتالله خامنهای تفسیر تسنیم را مایه افتخار شیعه و حوزه علمیه خواندند و در بیان برخی خصوصیات این تفسیر گفتند: قوت تفکر عقلانی مفسّر محترم، کمک زیادی به فهم نکات لطیف و ظریف نهفته در آیات قرآن کرده است. همچنین این تفسیر مشابه تفسیر المیزان اما به روزتر و با گستردگی بیشتر، سرشار از مطالب دانستنی و قابل استفاده و در واقع یک دائره المعارف جامع است.
حضرت آیتالله خامنهای، تنظیم و نگارش فهرستی فنّی و موضوعی برای استفاده بهینه از محتوای این تفسیر مرجع را ضروری دانستند.
ایشان با ابراز تأسف از کمتوجهی به مقوله تفسیر در حوزههای علمیه، یاد علامه طباطبایی صاحب تفسیر المیزان به عنوان بنیانگذار توجه به تفسیر و مفاهیم قرآنی در حوزه علمیه را گرامی داشتند و خاطرنشان کردند: برگزاری حدود ۲۰۰ درس تفسیر قرآن در حوزه علمیه قم، مژده و خبر خوبی است که باید این رویکرد را تقویت و پایدار کرد.
رهبر انقلاب، تکمیل ترجمه عربی تفسیر تسنیم برای استفاده از آن در جهان اسلام را ضروری خواندند و از آیتالله جوادی آملی و گروه محققان این تفسیر تشکر و قدردانی کردند.
در ابتدای این دیدار، آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور گزارشی از برگزاری همایش تفسیر تسنیم و ویژگی ها و رویکردهای ممتاز این تفسیر از جمله رویکرد موضوعی و تقریبی و نگاه روز آن ارائه کرد.
حجتالاسلام والمسلمین سعید جوادی آملی رئیس موسسه «اِسراء» نیز در این دیدار درباره شیوه نگارش و تنظیم تفسیر تسنیم و گروههای تحقیقی و پژوهشی که در این زمینه همراه بوده اند،گزارشی بیان و سلام آیتالله جوادی آملی به رهبر انقلاب اسلامی را ابلاغ کرد.
تفسیر تسنیم، تألیف حضرت آیتالله جوادی آملی است که در ۸۰ جلد گردآوری و نوشته شده است. تالیف این تفسیر نتیجه ۴۰ سال تدریس وتحقیق آیتالله جوادی آملی و همکاری دهها محقق و پژوهشگر در قالب گروههای پژوهشی است که در شمار «تفاسیر قرآن به قرآن» جای دارد. روش مؤلف، ذکر آیه یا آیات مورد نظر و بررسی آنها طی چهار مرحله است: «گزیده تفسیر»، «تفسیر آیه»، «لطایف و اشارات» و «بحث روایی» بوده است.
پیام حضرت آیتالله خامنهای به مناسبت مراسم تشییع شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفیالدین
رهبر انقلاب اسلامی: حضرت سیدحسن نصرالله اکنون در اوج عزت است / روح و راه نصرالله، سرافرازانه راهنمای رهروان است / مقاومت تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه دارد
رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت برگزاری مراسم تشییع و تدفین مجاهد کبیر شهید سیدحسن نصرالله و همچنین سیدهاشم صفیّ الدّین با تجلیل از این دو شهید بزرگ مقاومت، تاکید کردند: دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمامشدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت.
متن این پیام که امروز در این مراسم توسط حجتالاسلامالمسلمین سیدمجتبی حسینی نماینده معظمله در عراق و عضو هیأت نمایندگان رهبری اعزامی به لبنان قرائت شد، به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
قال الله عزّ و جل: وَ لِلّٰهِ العِزَّهُ وَ لِرَسولِهِ وَ لِلمُؤمِنینَ وَ لٰکِنَّ المُنافِقینَ لا یَعلَمون.
مجاهد کبیر و زعیم پیشتاز مقاومت در منطقه، حضرت سیّدحسن نصرالله (اعلی الله مقامه)، اکنون در اوج عزّت است. بدن پاک او در سرزمین جهاد فیسبیلالله به خاک سپرده میشود، ولی روح و راه او هر روز سرافرازتر از پیش جلوه خواهد کرد انشاءالله، و راه را به رهروان نشان خواهد داد.
دشمن بداند که مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار، تمامشدنی نیست و تا رسیدن به سرمنزل مقصود ادامه خواهد یافت باذنالله.
نام نیک و چهرهی نورانی جناب سیّدهاشم صفیّالدّین (رضوان الله علیه) نیز ستارهی درخشان تاریخ این منطقه است. او یاور نزدیک و جزء جدانشدنی رهبری مقاومت در لبنان بود.
سلام خدا و بندگان صالحش بر این دو مجاهد سرافراز و بر دیگر مبارزان شجاع و فداکار که در برههی اخیر به شهادت رسیدند، و بر همهی شهدای اسلام. و سلام ویژهی من به شما فرزندان عزیزم، جوانان سلحشور لبنان.
برگزاری همایش بین المللی شیعه شناسی: جهت گیری ها و دیدگاه های جدید
همایش بین المللی دو روزه در موضوع «شیعه شناسی» به میزبانی مرکز مطالعات شیعی دانشگاه لیدن، و با همکاری مؤسسه مطالعات عربی و اسلامی دانشگاه اگزتر، مؤسسه تحقیقاتی شیعه ابتدای اسفند ۱۴۰۳ برگزار شد.
نگاهی به ویژگی های شخصیتی و رهبری سید حسن نصرالله از دیدگاه آیت الله اعرافی
آیتالله علیرضا اعرافی، رئیس حوزههای علمیه کشور، در اجلاسیه استانی نماز که در مصلای آیتالله اعرافی(ره) شهرستان میبد برگزار شد، با تجلیل از شخصیت شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل حزبالله لبنان، وی را اسطوره بزرگ و احیاگر گفتمان نورانی در جهان خواند.
برگزاری نشست علمی نگاهی تاریخی به تعامل ادیان در چین
انجمن علمی مطالعات تاریخی آیه دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام برگزار می کند:
مجموعه موضوعی مقاومت اسلامی لبنان
به مناسبت مراسم تشییع پیکرهای شهید سیدحسن نصرالله و شیخ هاشم صفیالدین برگزار می شود.
سلسله نشستها و گفتوگوهای تحلیلی “سراج”
تشکل طلبگی ربیون برگزار میکند.
معرفی مراکز شیعهپژوهی با مدیریت یهودیان در سراسر دنیا
یکی از مراکز پژوهشی مهم در اسرائیل است که بر مطالعه تحولات معاصر شیعه تمرکز دارد
برگزاری نشتی مکتب مقاومت و ریشه های آن در باورهای منطقه
نشست چهارم
سید حسن نصرالله شهید امت
با حضور و سخنرانى:
شیخ خالد الملا؛ رئیس جمعیت علمای اهل سنت عراق
شیخ زهیر جعید؛ دبیر کل حزب الامل الاسلامی لبنان
شیخ حسین قاسم؛ رئیس شورای علمای فلسطین
شیخ کفاح بطه؛ مفتی سوریه
دکتر ناصر قندیل؛ مدیر روزنامه البناء لبنان
دکتر رونی آلفا؛ روزنامه نگار مسیحی از لبنان
ماموستا عبدالسلام امامی؛ امام جمعه مهاباد
آخوند ناصر قزل؛ مدرس علوم دینی
شیخ حسین بازماندگان؛ امام جمعه بندر پل
شیخ علی ماهیگیر؛ مدرس علوم دینی
زمان: یک شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳ ساعت ۲۱
پخش از شبکه اینترنتی سفیر
http://heyatonline.ir/SAFIR_TV
معرفی بنیاد ملاصدرا در بوسنی و هرزگوین؛ اعتلا و ترویج تفکرات اندیشمندان جهان اسلام
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری حوزه، این بنیاد با تکیه بر میراث غنی فلسفهی اسلامی و با نگاهی به نیازهای فکری و فرهنگی جهان معاصر، تلاش میکند تا اندیشههای ناب ملاصدرا را به جامعهی علمی و عموم علاقهمندان عرضه کند.
بنیاد ملاصدرا با برگزاری همایشهای بینالمللی، انتشار کتب و مقالات تخصصی، و حمایت از پژوهشهای فلسفی، به عنوان یکی از مراجع معتبر در حوزهی فلسفهی اسلامی شناخته میشود. این بنیاد همچنین با ایجاد شبکهای از پژوهشگران و اندیشمندان داخلی و خارجی، بستری مناسب برای تبادل آراء و توسعهی دانش فلسفی فراهم کرده است.
از جمله اهداف اصلی بنیاد ملاصدرا میتوان به احیاء، بازخوانی و انتشار آثار متفکران بزرگ اسلامی در زمینههای فلسفه، عرفان، اخلاق و آموزش اشاره کرد؛ آثار بزرگانی همچون ابن سینا، ملاصدرا، علامه طباطبایی، مولانا جلالالدین رومی و دیگر متفکران اسلامی در میان آثار منتشرشده توسط این بنیاد قرار دارند.
فعالیتهای علمی و فرهنگی
بنیاد ملاصدرا با برگزاری همایشهای بینالمللی، کارگاههای آموزشی، و نشستهای تخصصی، به عنوان یکی از مراجع معتبر در حوزهی فلسفهی اسلامی شناخته میشود. این بنیاد با همکاری پژوهشگران و اندیشمندان برجستهی داخلی و خارجی، تلاش میکند تا مفاهیم عمیق فلسفهی ملاصدرا را به زبانی قابل فهم برای عموم مردم و نسل جوان ارائه دهد.
از جمله فعالیتهای شاخص این بنیاد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
انتشارات تخصصی: بنیاد ملاصدرا با انتشار کتب، مقالات و نشریات تخصصی در حوزهی فلسفهی اسلامی گامی بلند در راستای غنای منابع علمی برداشته است.
همایشهای بینالمللی: این بنیاد با برگزاری همایشهای بینالمللی، بستری برای تبادل آراء و اندیشههای فلسفی میان پژوهشگران سراسر جهان فراهم کرده است.
حمایت از پژوهشها: بنیاد ملاصدرا از طریق اعطای کمکهزینه و حمایت مالی از پژوهشهای دانشگاهی، به توسعهی دانش فلسفی کمک میکند.
آموزش و تربیت نیروی انسانی: این بنیاد با برگزاری دورههای آموزشی و کارگاههای تخصصی، به تربیت پژوهشگران جوان و علاقهمندان به فلسفهی اسلامی میپردازد.
دستاوردها و چشمانداز آینده
بنیاد ملاصدرا در سالهای اخیر توانسته است با برگزاری موفقیتآمیز همایشها، انتشار آثار ارزشمند، و تربیت پژوهشگران جوان، به یکی از مراکز معتبر در حوزهی فلسفهی اسلامی تبدیل شود. همچنین این بنیاد در آینده نیز قصد دارد با توسعهی فعالیتهای خود، به ویژه در حوزهی دیجیتال و فضای مجازی، دسترسی به منابع فلسفی را برای علاقهمندان در سراسر جهان تسهیل کند
دوره دانش افزایی مبلغان بین المللی ویژه مبلغان عرب زبان استان خوزستان
دوره دانشافزایی مبلغان بینالمللی با محوریت «فعالیت تبلیغی در اربعین حسینی» به همت معاونت بینالملل استان خوزستان و با همکاری معاونت بینالملل حوزه علمیه برگزار شد.
«سلسله سخنرانی های هفتگی به زبان انگلیسی»
واحد زبان و بین الملل مدرسه علمیه ۱۴ معصوم (علیهم السلام) برگزار می کند.
رونمایی از هفت سامانه جدید حوزه علمیه خراسان در اختتامیه جشنواره سلمان
هفت سامانه جدید حوزه علمیه خراسان، از جمله سامانه های عماد (ارتباط با مدیریت حوزه)، جم(مدیریت جلسات)، سیمای حوزه(سالنامه آماری)، دعوت (اعزام مبلغین)، مهتد(سنجش سلامت روان)، دستیار هوش مصنوعی و سامانه آرامش(ارائه خدمات مشاوره تلفنی) در اختتامیه جشنواره بین المللی رسانه و فضای مجازی سلمان رونمائی شد.
سلسله نشستهای مجازی منجی موعود به مناسبت ایام ولادت امام زمان(عج)
«بنیاد بینالمللی عاشوراء» با همکاری «مجلس آنلاین گابوگان مالزی» و «معاونت علمی فرهنگی مجمع جهانی اهلبیت(ع)» برگزار میکند.
دوره مقدماتی تدوین کلیپ با نرم افزار اینشات و موشن لیپ
جلسه اول
جلسه دوم
جلسه سوم
جلسه چهارم
جلسه پنجم
معرفی نامه شرکت در دوره
جهت شرکت در دوره مقدماتی تدوین کلیپ با نرم افزار اینشات و موشن لیپ روی لینک کلیک کنید
ساخت فتو کلیپ با موبایل
جلسه اول
جلسه دوم
جلسه سوم
جلسه چهارم
جلسه پنجم
آزمون پایانی
دریافت معرفی نامه شرکت در دوره
کارگاه هوش مصنوعی
جلسه اول : ثبت نام در chat gpt
جلسه دوم : آموز کار با chat gpt
جلسه سوم : پرامت نویسی
جلسه چهارم : کارکردهای chat gpt
جلسه پنجم : آموزش افزونه ها
جلسه ششم : هوش مصنوعی fooocus
جلسه هفتم : سایت cilp drop
جلسه هشتم : سایت tensor.art
جلسه نهم : هوش مصنوعی خطای دید
جلسه دهم : هوش مصنوعی دیزاین و طراحی
جلسه یازدهم : هوش مصنوعی دیزاین و طراحی
آزمون پایانی دوره
گواهی پایان دوره
جهت شرکت در کارگاه هوش مصنوعی روی لینک کلیک کنید.
مهارت افزایی آشنایی با فناوریهای هوشمند
متاورس – استاد فولادی
هوش مصنوعی توضیح پذیر – استاد مینایی
پردازش زبان طبیعی (NLP) – استاد برادران
بازیابی اطلاعات – استاد عسکری
گفت و گوی ماشینی – استاد سجادی
وب معنایی – استاد ثروتی
حکمرانی هوشمند – استاد عطاردی
پردازش تصویر – استاد نوریان
یادگیری هوشمند – استاد حسینی
ترجمه ماشینی – استاد الهی منش
سامانه های خبره – استاد ربیعی زاده
خوانش ماشینی – استاد آرانی
استدلال ورزی هوشمند – استاد شهبازی
جهت شرکت در مهارت افزایی آشنایی با فناوریهای هوشمند روی لینک کلیک کنید
معرفی کتاب | یک نفس آرامش
یکی از مهمترین و اساسیترین سؤالات همیشگی بشر به خصوص نوجوانهایی که هنوز دجال رسانههای گرم فکر و مغز آنها را در تنور خود نسوزانده و پاسخ پیش ساخته خود را به شکل شستشوهای مغزی در ذهنهای آنها قرار نداده، پرسشی در خصوص مبداء حیات، هدف زندگی و شیوه دستیابی به آن است.
رویداد معرفی محصولات قرآنی مبتنی بر هوش مصنوعی برگزار میشود
رویداد معرفی محصولات قرآنی مبتنی بر هوش مصنوعی نشست میزبان چهار ارائه تخصصی خواهد بود.
برگزاری روز اول دوره مهارت های پژوهشی در عرصه بین الملل
با ارائه استادان:
- دکتر یحیی جهانگیری
- دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم
- حجت الاسلام استاد نظامی
مکان: قم، مرکز جامعه آل البیت العالمیه
اول اسفند ماه ۱۴۰۳
برگزاری جلسه معاونت بینالملل حوزه با مدیریت حوزه علمیه خوزستان درباره توسعه ظرفیتهای بینالمللی
جلسهای میان معاونت بینالملل حوزه و مدیریت حوزه علمیه خوزستان با هدف بررسی و فعالسازی ظرفیتها و بسترهای بینالمللی این استان برگزار شد.
دورهٔ فشردهٔ آموزشی «مهارتهای پژوهشی در عرصه بین الملل» آغاز شد
کلاسهای این دورهٔ دو روزه به شرح زیر است:
۱. تعریف، ماهییت، فایده و ضرورت پژوهش بینالمللی – حجت الاسلام دکتر یحیی جهانگیری – چهارشنبه ۱ اسفند – ۸:۱۵ تا ۱۰
۲. ویژگیهای علمی و زبانی پژوهشگر در طراز بینالملل – دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم – ۱ اسفند – ۱۰:۱۵ تا ۱۲
۳. مهارت مسئله یابی و مسئله شناسی/ گونه شناسی، پیشینهشناسی و تعیین سنخ و تبار مسأله – دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم – ۱ اسفند – ۱۴:۱۵ تا ۱۶
۴. روششناسی پژوهشهای بینالمللی – دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم – ۱ اسفند – ۱۶:۱۵ تا ۱۸
۵. مهارت بهرهمندی از هوش مصنوعی در پژوهش و نگارش مقالات – حجت الاسلام والمسلمین استاد مجیدی نظامی – ۱ اسفند – ۱۸:۴۵ تا ۲۰:۳۰
۶. شناخت انواع منابع/ شیوههای اعتبارسنجی/ معرفی پایگاههای اطلاعاتی بینالمللی – دکتر رمضانعلی بذرافشان – پنجشنبه ۲ اسفند –
۸:۱۵ تا ۱۰
۷. روش های جستجو در منابع دیجیتال/ روشهای کاربردی دسترسی به منابع – دکتر رمضانعلی بذرافشان – ۲ اسفند – ۱۰:۱۵ تا ۱۲
۸. جستجوگری در علوم دینی؛ چیستی و چرایی – آیت الله سید منذر الحکیم – ۲ اسفند – ۴:۱۵ تا ۱۶
۹. مهارت بهرهگیری از هوش مصنوعی در ترجمه – حجت الاسلام والمسلمین مجیدی نظامی – ۲ اسفند – ۱۶:۱۵ تا ۱۸
برگزاری نشست علمی “چالشهای تبلیغ در عرصه بینالملل
نشست اول: دشمنشناسی
کارگاه اول: مبانی قرآنی دشمنشناسی (استاد کوهساری)
کارگاه دوم: خاورپژوهی؛ خوانشی آزاد یا پروژهای هدفمند (استاد فدایی)
کارگاه سوم: ریشهیابی تاریخی-اجتماعی تقابل با دین (استاد علیپور)
زمان: ۲ اسفند ۱۴۰۳، ساعت: ۸ تا ۱۲ صبح
محل برگزاری: پردیسان، بلوار دانشگاه، دانشگاه باقرالعلوم
همراه با اعطای گواهی رسمی شرکت در دوره توسط مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه باقرالعلوم (ع)
لینک ثبت نام:
https://survey.porsline.ir/s/55yyPStn
پشتیبانی:
@AdminJoseph
کانال دوره جهت اطلاعات بیشتر
https://eitaa.com/joinchat/1362035783C220d8b4a26
دورۀ تخصصی «تـبـیـیـن جـنـگ شـنـاخـتـی»
مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه باقرالعلوم (ع) با همکاری تشکیلات تربیتی رسانهای مأذنه برگزار میکند.