فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سالار شهیدان امام حسین (ع) تسلیت باد
رسول خدا(صل الله علیه و آله: إِنَّ الْحُسَینَ بْنَ عَلِی مِصْبَاحُ هُدًی وَ سَفِینَةُ نَجَاةٍ
امام حسين (علیه السلام):«هركه مرا پس از مرگم،زيارت كند،روز قيامت زيارتش مى كنم و اگر در آتش هم باشد،او را بيرون مى آورم
امام حسين (علیه السلام): پروردگارا! آن كه تو را نيافت، چه يافت و آن كه تو را يافت، چه از دست داد؟».
امام حسين (علیه السلام): من كشته اشكهايم،مؤمنى مرا ياد نكند،مگر آنكه به گريه مىافتد
اخبار/
اولین همایش تجلیل از مبلغین بین المللی اربعین حسینی
همایش تجلیل از مبلغین بین المللی اربعین حسینی اعزامی توسط معاونت ارتباطات و بین الملل حوزه برگزار شد.
با توجه به اعزام ۶۳۰ نفر از مبلغان بین المللی به کشور عراق در اربعین حسینی سال ۱۴۰۳، جهت تبلیغ برای مخاطبان عراقی، ایرانی و سایر کشورهای جهان، همایشی با عنوان «اولین همایش تجلیل از مبلغان بین المللی اربعین حسینی ۱۴۰۳» در بیستم دی ماه ۱۴۰۳ در شهر مقدس قم از سوی معاونت ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمفید حسینیکوهساری در همایش تجلیل از مبلغان بینالمللی اربعین حسینی که با حضور علما، اساتید و طلاب، امروز پنجشنبه ۲۰ دیماه ۱۴۰۳ در سالن همایشهای امین مرکز مدیریت حوزههای علمیه در قم برگزار شد اظهار کرد: اربعین حسینی از حرکتهای تمدنساز در قرن معاصر است؛ مبلغان حوزههای علمیه از این حرکت جهانی میتوانند بهرههای تمدنی بگیرند و لازمه این کار آن است که ما تمدنی فکر کنیم، و مجاهدانه و خالصانه عمل نماییم.
وی با اشاره به اهمیت حرکت اربعین حسینی گفت: راهپیمایی عظیم اربعین باعث جلب توجه جهانیان شده و تبدیل به حرکتی برای معرفی مکتب اهلبیت علیهمالسلام شده و نیاز است با معرفی این حرکت جهانی، باعث تمدنی شدن این جریان شویم.
معاون ارتباطات و امور بینالملل حوزههای علمیه گفت: دشمنان از اربعین حسینی به شدت وحشت دارند و سعی میکنند که این جریان تمدنساز را بایکوت کنند؛ اربعین حسینی ثابت کرد که اسلام دین تمدنی است.
حجتالاسلام والمسلمین حسینیکوهساری با اشاره به فرمایشات مقاممعظمرهبری گفت: رهبر معظم انقلاباسلامی فرمودند: دنیای امروز بینهایت به اربعین ما نیازمند است؛ در اربعین حسینی باید حماسه آفریده شود؛ مبلغان باید این حرکت بزرگ اربعین را به تمام جهانیان معرفی کنند.
وی در پایان گفت: جریان تبلیغی حرکت اربعین حسینی بسیار اهمیت دارد و باید فکر اربعینی و تمدنی را در اقصی نقاط دنیا ترویج دهیم. با همکاری برادران عراقی ۵۰۰ مبلغ در عراق مستقر شدند و به تبلیغ و ترویج معارف الهی و اهلبیت علیهمالسلام و فرهنگ مقاومت پرداختند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدمصطفی حسینی نیشابوری دبیر قرارگاه تبلیغ بینالملل کشور در همایش تجلیل از مبلغان بینالمللی اربعین حسینی که با حضور علما، اساتید و طلاب زباندان، ظهر پنجشنبه ۲۰ دیماه ۱۴۰۳ در سالن همایشهای امین مرکز مدیریت حوزههای علمیه در قم برگزار شد اظهار کرد: وحدت و انسجام، دستور موکد از سوی خداوند متعال است، لذا باید جزیرههای منفصل، همافزا و همشبکه شوند تا از دانش و تجربههای یکدیگر به نحو احسن استفاده کنند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب بر تجمیع ظرفیت نهادهای فرهنگی تأکید دارند، در این راستا با همکاری نهادهایی مثل حوزه علمیه، مجمع جهانی اهلبیت(ع)، مجمع تقریب مذاهب و جامعهالمصطفی(ص)، قرارگاه تبلیغ بینالملل تأسیس شد.
حجتالاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری گفت: نیازسنجی درست منطقه، رصد دقیق و صحیح، استعدادیابی، انتخاب و اعزام مبلغ به پیادهروی اربعین حسینی از جمله ویژگیهای قرارگاه تبلیغ بینالملل است.
دبیر قرارگاه تبلیغ بینالملل کشور ادامه داد: اربعین حسینی منحصر در پیادهروی و زمان و مکان خاصی نیست و در هیچ کدام از اینها نمیگنجد. پیام اربعین به معنای نجات از ظلم است و میتواند در ایران، لبنان و یا فلسطین ترجمه شود و الهامبخش باشد.
وی در پایان گفت: امیدواریم جریان پیادهروی اربعین حسینی به ظهور حضرت صاحبالزمان(عج) و عدالتخواهی دولت ایشان در آینده گره بخورد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدجعفر موسویزاده در همایش تجلیل از مبلغان بینالمللی اربعین حسینی که با حضور علما، اساتید و طلاب زباندان، امروز پنجشنبه ۲۰ دیماه ۱۴۰۳ در سالن همایشهای امین مرکز مدیریت حوزههای علمیه در قم برگزار شد اظهار کرد: جریان اربعین، تمدنساز است و فضای تبلیغ در آن روز به روز گستردهتر میشود.
وی افزود: در اربعین سال گذشته، شاهد پیادهسازی طرح اربعین با حرکتی منسجم و همکاری حوزههای علمیه سراسر کشور بودیم. این حرکت با فراخوان و آموزش مبلغان بینالمللی از سراسر کشور و استقرار در ۱۱ استان عراق همراه شد.
حجتالاسلام والمسلمین موسویزاده به همکاری بخشهای مختلف ایرانی و عراقی در حرکت اربعین حسینی اشاره کرد و خاطرنشان کرد: در حین برگزاری این رویداد شاهد همکاری و حمایت مسئولین ایرانی و عراقی بودیم. در این طرح، ۵۰۰ مُبلّغ آموزشدیده بینالملل و مسلط به زبان عربی در ۱۱ استان عراق مستقر شدند و هر مُبلغ به مدت یک هفته مشغول امر تبلیغ و ترویج معارف اهلبیت عصمتوطهارت علیهمالسلام شد.
مدیرکل تبلیغ بینالملل حوزههای علمیه درباره برنامههای سال بعد گفت: سال آینده درصدد تقویت نقاط قوت و پوشش نقاط ضعف خواهیم بود تا پیادهروی عظیم اربعین هر چه باشکوهتر برگزار شود و حوزه علمیه، وظیفه تبلیغی خود را به نحو احسن انجام دهد.